Beauty-поради 

Жінка пісочний годинник: секрети ідеального гардеробу.

Неповторні та прекрасні! Саме так можна охарактеризувати жінок, яких природа наділила ідеальною статурою у формі «пісочного годинника». Таку фігуру аж ніяк не псує зайву вагу, а підібрати для неї невдалий одяг практично неможливо. І все ж існують моделі, що підкреслюють переваги леді «Х» або нівелюючі їх. Як же скласти ідеальний гардероб для володарки класичного силуету?

Ідеальна сукня

Ідеальна сукня для жінки типу «пісочний годинник» – це сукня-футляр. Також гармонійна статура добре підкреслять сукні з поясами або трапецієподібної форми.

Жінку з великими грудьми особливо прикрасить корсет, який зробить більш чітким вигин талії та підніме бюст. Невеликі груди візуального об’єму додадуть тонкі бретелі або зав’язки навколо шиї

Єдине, чого варто уникати жінкам з фігурою у вигляді літери «Х» – це рукавів-ліхтарів та підплічників, які здатні перетворити силует «пісочний годинник» на «перевернутий трикутник».   

Ідеальний купальник

Для стрункої власниці силуету «Х» підійдуть абсолютно будь-які моделі купальників. Але якщо десь спостерігається найменша диспропорція, то доведеться розставляти вигідні акценти: наприклад, маленькі груди візуально збільшать орнаменти на ліфі, а великі стегна замаскують плавки у вигляді спіднички.

Великі груди добре підтримають топ або цілісний купальник із вшитими кісточками. Візуально подовжити ноги допоможе купальник у стилі бікіні.  

Интересные новости: