Сім'я 

Плюси домашніх дівчат

Нерідко можна зустріти такий вираз, як «домашня дівчина» чи «домашня жінка». Чи подобаються чоловікам домашні дівчата, це питання хвилює багатьох жінок, оскільки досить поширена думка про те, що саме таких жінок чоловіки обирають як дружини і супутниці життя. У домашніх дівчат дійсно багато плюсів, які вигідно їх відрізняють. Жінка такого типу завжди намагається зробити життя свого чоловіка комфортним, він завжди їсть смачну їжу, ходить у нагладженому і чистому одязі, завжди впевнений у тому, що на нього чекають. Її ніхто і ніколи не назве стервом, жінкою-вамп, тигрицею – вона просто ніколи не веде себе так. При цьому домашня жінка цілком може стежити за собою, бути не менш жіночною і елегантною, ніж визнані світські левиці.

Часто домашню дівчину досить легко завоювати, оскільки вона сама йде назустріч, вміє бачити в людях добре, прощає багато помилок. Це не означає, що вона не знає собі ціну, проте багато чоловіків за природою завойовники та мисливці, їм хочеться домагатися неприступних фортець і вирішувати все самостійно. Для них знайомство з домашньою дівчиною може виявитися нудним і через деякий час їм захочеться нових подвигів.

Домашня дівчина завжди допоможе у вирішенні проблем, для неї допомога коханим людям здається природною та правильною. Однак важливо, щоб чоловік не почав сприймати таку поведінку, як належне і не сів на шию. Кращий варіант для домашньої дівчини – такий же домашній чоловік, який любить затишок, цінує доброту і розуміння. Він також піде на компроміс і не допустить суперечки на підвищених тонах.

Великий плюс домашніх дівчат – любов до дітей. Часто ідеальна сім’я для них – з двома, а то й трьома дітьми – справжнє сімейне вогнище. Чоловік завжди може бути впевнений у тому, що діти доглянуті, нагодовані, вмиті та ростуть розумницями.

Якщо чоловік одружився з домашньою дівчиною – у нього майже напевно не буде проблем нерозуміння з батьками. Свекруха найчастіше поважає таку дружину і іноді любить навіть більше за сина.

Навіть у самій домашній дівчині має бути якась перчинка, інакше чоловікові тихе спокійне життя може набриднути. Добре, якщо вона має якісь захоплення – дайвінг, подорожі, верхова їзда, спортивні танці, риболовля чи полювання, які вона може розділити з чоловіком (або займатися цим окремо від нього).

Интересные новости: