Здоров'я 

10 способів підняти настрій у рекордно короткі терміни

Бують дні, коли настрій дуже поганий. Якою б не була причина, треба терміново щось змінювати, адже життя надто коротке, щоб витрачати його на негатив. Отже, представляємо до вашої уваги 10 дієвих способів, за допомогою яких можна в рекордні терміни підвищити життєвий тонус. 

Музика

Найпотужніший генератор емоцій – це музика. Увімкніть улюблену запальну композицію, джазові мотиви, рок-н-рол або танцювальну мелодію. Енергійний трек здатний за лічені секунди зарядити неймовірним позитивом та жагою до пригод.

Фільм

Гарний фільм занурює у свою атмосферу і на якийсь час вибиває з реальності. Подивіться комедію чи легку мелодраму, герої якої живуть простим зрозумілим життям та з оптимізмом дивляться у майбутнє. Якщо вам потрібен імпульс для будь-яких звершень, увімкніть мотивуюче кіно, яке підштовхне до активних дій. 

Танці

Під час виконання активних рухів у кров людини викидаються «гормони щастя». Танцюйте, коли у вас поганий настрій, і він зникне вже через кілька хвилин!   

Спів

Спів сприяє вивільненню негативного емоційного заряду, незалежно від того, весела чи сумна композиція виконується. Але краще все ж таки віддати перевагу позитивній мелодії, яка розфарбує день у райдужні фарби. 

Зустріч з другом

З друзями нас пов’язує стільки позитивних моментів, що корисно час від часу надаватися спогадам. Атмосфера безтурботних і радісних днів знову проникне у вашу реальність, варто лише другу з’явитися на горизонті.

Интересные новости: