Сім'я 

Як дати зрозуміти чоловікові, що він не потрібний

Ще нещодавно у вас все було чудово і любов била через край. А сьогодні ти уникаєш його поглядів, вигадуєш виправдання, щоб не йти на побачення, забуваєш відповісти на його дзвінки. Тебе дратують його жарти, сміх, манера говорити та ходити.

Завмерлі стосунки – це ґрунтовна причина кинути чоловіка. Але як розірвати міцний зв’язок і не завдати біль, нехай уже не коханій, але все ж таки близькій людині, з якою пов’язано багато щасливих моментів життя?

Для початку треба сказати, що чоловіки не сліпі. І зміни, що настали в тобі, чудово помічають і класифікують. Тож ґрунт уже підготовлений. Але цього замало для розриву. Якщо його кохання сильне, то він, навпаки, ставатиме все більш наполегливим і активним у своїх залицяннях. І якщо ти точно вирішила покласти край роману і остаточно кинути хлопця, то діяти треба дуже рішуче, але тактовно. Адже не дивлячись на свої накачені м’язи, в глибині душі чоловіки набагато вразливіші за жінок, і будь-яка відмова залишає глибокий рубець на їхньому серці.

Є кілька варіантів дій. «Нехай здогадається сам» – може й не здогадатися. І ще довго мучитимете один одного, а порозумітися все одно доведеться.

«Перетворити його життя на пекло». Хороший варіант. Пару місяців ваших істерик, сліз, примх та інших жіночих хитрощів, і хлопець з жахом втече від вас сам. Але не всі дівчата хочуть псувати собі репутацію. Та й серед хлопців трапляються міцні орешки.

«Нехай побачить мене з іншим». Такий варіант проходить із невпевненими в собі або не дуже захопленими вами чоловіками. Якщо його пристрасть сильна, все може скінчитися плачевно. Ще й безневинний хлопець постраждає, якого ви необачно залучили до конфлікту.

«Напишу йому все у листі». Не найкращий спосіб повідомити про те, що ваша любов пройшла. Швидше за все він все одно наполягатиме на розмові тет-а-тет.

«Скажу все по телефону». Трохи краще, ніж із листом.

«Скажу все в лоб». Це найчесніший варіант. Але хлопця треба заздалегідь підготувати.

Краще всього призначити зустріч, попередньо сказавши, що відбудеться серйозна розмова. І на побаченні чітко і ясно сформулювати свій розрив без претензій, грубості та образ. Постарайтеся сказати йому якнайбільше доброго і приємного, але залишайтеся непохитними у своєму рішенні. І не сподівайтеся, що вас одразу зрозуміють і спокійно приймуть повідомлення про розрив. За тиждень чи два зателефонуйте та дізнайтеся, як у нього справи.

Интересные новости: