Сім'я 

Розмовляємо зі своєю другою половинкою правильно

Чи часто ми чуємо, що чоловіки та жінки народилися на різних планетах? І те, що порозумітися дуже складно, тому що одні й ті самі слова ми сприймаємо зовсім по-різному? На жаль, це факт, але проблема далеко не в тому, що має різниця сприйняття – воно у всіх однакове, основний момент взаємовідносини статей – психологічний аспект.

Як жінці донести те, що вона хоче, не боячись бути звинуваченою в тому, що забагато вимагає?

Правило перше і найголовніше – мережива вирішують все

Обстановка та показник втоми/роздратування чоловіка є ключовим фактором схвалення або відмови у проханні.

Розглянемо кілька цікавих прийомів. 

Закон 15 хвилин 

Коли чоловік повертається з роботи, все, що йому потрібно – тиша та спокій. Межа мрій смачна вечеря разом із тематикою розмови, яку він вибере сам.  Історично склалося так, що чоловік у будинку – головний. Не поспішайте закидати запереченнями – сім’ї бувають різними. Але на рівні підкорки більшості – приніс додому мамонта/ногу динозавра/хвіст птеродактилю – отже завдання виконав. За великим рахунком, всі ми є егоїстами, і чоловікові начхати, що ви так само (а, може і більше) працювали на добробут вашого осередку суспільства. 

Чи важко потерпіти 15 хвилин, а потім, нагодувавши і поклавши другу половинку на диван, викласти те, що ви хотіли сказати цілий день? Можу дати гарантію, що при дотриманні цієї умови, до прохань і навіть примх поставляться більш прихильно, якщо дотриматися ще кількох ритуалів.

Підсолодити пігулку

Ніколи не починайте з негативу. Знайдіть привід для похвали, навіть якщо він і не є очевидним.  Як не сумно, але така природа кожного. Якщо людина бажає отримати позитивний результат під час переговорів, вона завжди замислюється про авансоване підвищення лояльності партнера. Пам’ятайте: задоволений чоловік – щедрий чоловік, хай навіть якщо він сам про це нічого не знає…

Не наполягайте

Відмовили? Чи не привід засмучуватися, перша битва війну не вирішує, все вирішує фінальна сутичка. На 2-3-5 разів ви отримаєте згоду, будьте впевнені (звісно, ​​якщо ваше прохання знаходиться в розумних межах – сім’я з бюджетом у 40 000 фізично не зможе купити «Бентлі» :))

Трохи про близькість

Не соромтеся в домашній обстановці виявляти почуття. Обійми – це те, чого потребує кожен з нас. Цей жест висловлює щирість і небайдужість і дає зрозуміти партнеру, що він по-справжньому дорогий. Сімейні психологи стверджують, що обійми дають парі щось більше, ніж кілька секунд блаженства – вони дарують атмосферу довіри і відчуття того, що саме тут знаходиться справжній будинок. Не варто скупитися – обіймайтеся частіше. 

І про три сакральні слова 


Як ви думаєте, фраза «я тебе кохаю» – заїжджена? Зовсім ні! Освідчення в коханні – це постійне нагадування про те, що ваш партнер несе за вас відповідальність. Нічого не варто закінчити телефонну розмову теплими «Люблю тебе. Поки що» і надіслати другій половинці заряд гарного настрою.

Интересные новости: