Сім'я 

Яскраві сни. Буйна фантазія або тривожний дзвінок

Кольорові яскраві сни для сучасної людини досить рідкісні, і багато людей, яким Морфей посилає яскраві картини примарного світу, починають відчувати тривогу: чи це нормально, бачити сновидіння в кольорі?

Помаранчеве небо та фіолетова трава – від буддистів до практиків ОС

Ніч – є часом відпочинку свідомості та перезавантаження нервової системи. Сучасний світ, що вражає буянням фарб, великою кількістю випромінювання та об’ємними потоками інформації в суміші зі щоденним стресом, день за днем ​​пригнічує психіку.

Багато релігій трактують світ сновидінь як подорож тонкого психічного тіла в інші реальності, медицина ж пов’язує дане явище з «прибиранням» головного мозку, структуруванням інформації – хаос переміщення, накладений на знижену частоту нервових імпульсів, породжує в свідомості деяку . Активна молодь, навпаки, не особливо замислюючись над першопричиною, намагається стати на чолі столу і правити бал – практика усвідомлених сновидінь набирає великої популярності серед тих, хто хоче потрапити в казку і бути сценаристом яскравих видінь. Хто ж із них правий?

Яскравість – це нормально

Спробуємо порівняти сучасний світ і давню Грецію – яка картинка здасться вам більш умиротворюючою? Далекі часи, коли людство співіснувало в гармонії з природою, а переважаючими квітами були пастельні тони, очі людини не настільки втомлювалися від контрастності. навколишнього світу.

Все живе перебуває у балансі – у грецьких манускриптах неодноразово зустрічається згадка у тому, наскільки яскравий і різноманітний світ богів та інші цивілізації. Так, відчуваючи колірне голодування, фантазія сама домальовувала грекам, що бракує. Це знаходить і підтвердження у сучасному світі – взимку, у період переважання біло-сірих та брудних відтінків, людям часто сняться феєричні тони.

Що може спровокувати буйну картинку?

  • Закоханість – постійна присутність окситоцину в крові провокує зміну гормонального фону і, як наслідок, виливається в цікаві райдужні фантазії; , звідки не хочеться повертатися – повсякденність фатально програє по окулярах; швидше за все, на той момент, коли свідомість дає активні сигнали мозку – хвороба перебуває в інкубаційному періоді.

Интересные новости: