Шоу бізнес 

Санта-Барбара відпочиває: найгучніші розставання знаменитостей останніх років

Багато хто переконаний у тому, що в житті знаменитостей все складається ідеально. Але, на жаль, зірковий статус ще ніколи не був гарантом міцних та гармонійних стосунків. Так, наприклад, Джонні Депп та Ембер Херд розлучилися ще в 2017 році, але досі продовжують з’ясовувати стосунки в суді, розкриваючи подробиці свого особистого життя, що шокують.

І ця пара далеко не єдина, чиє розставання набуло помітних масштабів.

Ештон Катчер і Демі Мур&

Відносинам Ештона Катчера та Демі Мур настав кінець після того, як актриса дізналася про зраду чоловіка. А все з’ясувалося завдяки журналістам, коли вона перебувала на зйомках фільму “Родички”. За словами Демі, суперниця навіть намагалася продати светр на eBay за 500 доларів. Пізніше зірка у своїй книзі зізналася:

Я хотіла показати йому, що теж вмію веселитися і мені все ще є чим блиснути. Присутність інших у наших відносинах створило помилкове уявлення про перевагу і дало лише тимчасове почуття захоплення. Ми пустили до нашого ліжка двох різних людей.

Сам же Катчер виправдав свій вчинок тим, що його дружина нібито сама погодилася на полігамні стосунки.

За словами Ештона, залучення до їхніх відносин третьої людини розмило межі дозволеного, і це виправдовувало те, що він зробив.

Напевно, він відчував докори совісті, але водночас шукав спосіб відвести провину, щоб зберегти у своїх очах уявлення про себе як про зразкового сім’янина,— розповідала Мур.

Интересные новости: