Шоу бізнес 

Ганна Трінчер зізналася, що війна мало не зіпсувала її стосунки з чоловіком

Відома співачка Ганна Трінчер у відвертому інтерв’ю з ведучими програми “Ранок з Україною” Лілією Ребрик та Анатолієм Анатолічем розповіла, як війна вплинула на неї і що мало не змусило їх з коханим після року спільного життя розірвати стосунки.

Зірка українського шоубізнесу, співачка Ганна Трінчер, як і мільйони українців, була змушена залишити рідний дім та переїхати у безпечне місце. Сьогодні вона допомагає українцям, займається волонтерством та дає благодійні концерти. Найважчим часом артистка вважає початок війни, воно здалося для неї надто емоційним і стресовим, що мало не поставило крапку в їхніх стосунках із Олександром Волошиним.

Мені здавалося, що за рік стосунків, я вже дуже добре його знаю, який він у стресових ситуаціях, знаю себе і як ми впораємося з цим. Я думала, що ми знайшли ключі до всіх схованок нашого життя. Але такий тривожний стан дуже вплинув на нас. Перші тижні ми були здивовані один одним та нашими реакціями на речі. Ми взагалі не розуміли і не чули один одного, могли не розмовляти 3-4 дні,— ділиться Ганна Трінчер.

Интересные новости: