Полезное 

Як правильно вибрати жіночі трусики

Сьогодні нижня білизна для представниць прекрасної статі представлена у широкому асортименті. Ви можете купити жіночі трусики у різноманітних варіаціях фасонів, кольорів та розмірів. Це можуть бути як повсякденні зручні, так і елегантні оригінальні моделі, які дозволяють відчути себе сексуальною та привабливою.

Незважаючи на те, що трусики зазвичай залишаються поза увагою всіх інших людей, жінки до їхнього вибору ставляться ретельно. А все тому, що нижня білизна здатна впливати на самооцінку та дарувати відчуття комфорту і хороший настрій

Ми зібрали найпопулярніші різновиди трусиків, аби ви змогли підібрати свій ідеальний фасон.

Найпопулярніші фасони жіночих трусиків

Нижня білизна для жінок створюється у першу чергу з урахуванням рівня комфорту. Адже це ті вироби, які ми носимо на щоденній основі та які контактують із найніжнішими ділянками нашого тіла. Різноманіття фасонів було створене для того, аби підкреслити переваги та особливості окремого типу фігури та приховати деякі недоліки. Серед найпопулярніших моделей сьогодні:

1. Стрінги. Їх можна вдягати під обтягуючий одяг та елементи гардеробу з тонких тканин. Ще краще обрати стрінги безшовного типу. Такий фасон підкреслює красу сідниць, але не завжди може бути зручним. Тому носити їх на щоденній основі не рекомендується.

2. Сліпи. Максимально зручні та практичні моделі жіночих трусиків, які можна використовувати на повсякденні основі. Вони підкреслюють сідниці і при правильному виборі допоможуть візуально зменшити їхній розмір. Якщо хочете підкреслити лінію талії, обирайте сліпи з завищеною посадкою.

3. Шорти можуть бути утягучим або звичайними. Такі моделі жіночих трусиків не лише повністю закривають сідниці, але й опускаються до стегон. нагадуючи звичайні шорти.

На що ще звертати увагу

Обираючи жіночі трусики, важливо визначитися не лише з фасоном, але й з іншими аспектами. До них належать:

1. Розмір виробу. В білизні має бути зручно та комфортно. А тому розмір має значення. Аби його визначити, необхідно виміряти об’єм талії та стегон. Заміри проводьте безпосередньо перед придбанням нижньої білизни. Адже ці параметри можуть часто мінятися. Після того, як визначилися з об’ємами, необхідно зазирнути у таблицю відповідності розміру та знайти позначку, яка відповідає вашим параметрам.

2. Матеріал. Неважливо, якою буде тканина: синтетичною або натуральною. Необхідно, аби вона забезпечувала хорошу циркуляцію повітря. Адже таким чином вдається запобігати запотіванню шкіри. Найчастіше трусики відшивають з бавовни, мікрофібри. Це м’які та делікатні тканини, які не викликають алергії та подразнень.

Користуючись усіма нашими порадами, ви безперечно зможете знайти нижню білизну, яка задовольнить усі ваші потреби, подарує відчуття комфорту та прослужить якомога довше.

Интересные новости: