Полезное 

Яку користь отримує викладач від проходження закордонного стажування ELPD

Щоб навчати студентів і подавати їм завжди актуальну і потрібну інформацію, викладач повинен постійно підвищувати свій рівень знань. Для цього можна самостійно вивчати різні посібники, розробляти нові методики навчання. Але набагато ефективніше й корисніше пройти міжнародне стажування від ELPD. Європейська ліга професійного розвитку займається організацією та проведенням таких заходів за кордоном, на яких в короткий проміжок часу можна підвищити свою компетенцію й отримати свідоцтво про навчання.

Особливості міжнародного стажування від ELPD

Стажування за кордоном грає важливу роль у просуванні викладачів по кар’єрних сходах. В процесі навчання фахівці дізнаються багато нової та корисної інформації, освоюють нові сучасні методики роботи зі студентами та можуть застосовувати їх на практиці. Крім отримання нових знань, стажування за кордоном є дуже престижним і підтверджується офіційним сертифікатом. Це виділяє викладача на тлі колег і підвищує його авторитет серед студентів.

Багато хто пов’язує проходження закордонного навчання з досить клопіткою справою, яка вимагає багато часу й сил на реалізацію. Співпрацюючи з Європейською лігою професійного розвитку, ви позбавите себе від будь-яких організаційних проблем. Досвідчені співробітники компанії беруть на себе всі питання, пов’язані з переїздом, проживанням, участю у стажуванні. Від вас потребується лише заздалегідь зареєструватися для участі у програмі.

Щоб навчання запам’яталося надовго, окрім офіційної частини заходу, що складається з декількох модулів, ви можете взяти участь у захоплюючих екскурсіях, які дозволять сповна помилуватися місцевими визначними пам’ятками.

Переваги проходження закордонного стажування для викладачів:

• отримання нових знань;

• обмін досвідом з колегами з інших країн;

• придбання нових знайомств;

• знайомство з нововведеннями європейської освітньої системи;

• отримання можливості практичних занять зі студентами;

• відвідування нових країн і знайомство з новою культурою.

Закордонне стажування – відмінний спосіб самоінвестіціі з метою підвищення кваліфікації та отримання престижного міжнародного сертифіката. Щоб пройти навчання за кордоном за профільним напрямком викладача – переходьте на сайт агентства ELPD і оформлюйте заявку на участь у програмі онлайн або за одним із вказаних телефонів на сайті!

Интересные новости: