Мода и стиль 

Модні осінні жіночі куртки

Осінь це не лише депресія та дощ, це також чудовий привід оновити гардероб стильними демісезонними речами. Велика кількість дівчат обожнює осінь не лише за те, що спадає спека, а за те, що можна нарешті вдягнути щось більш цікаве ніж сарафан чи майка з шортами та не впріти під палючим сонцем. Осінь – це нові підбори, брюки, елегантні сукні та, звичайно ж легенькі куртки. А як підібрати куртки осінні жіночі та на що звертати увагу в новому сезоні ми вам розповімо в цій статті.

Тренди та тенденції

  1. Бомбер. Це маст-хев осіннього гардеробу 2018. Спочатку такі куртки шили виключно для чоловіків, згодом зручний одяг сподобався спортсменам, а в останні роки на світових подіумах з’явилась велика кількість жіночих моделей цих практичних курток. Цієї осені дизайнері пропонують велике різноманіття моделей різного крою. В залежності від типу фігури та стилю одягу ви можете обрати куртку чоловічого класичного крою, чи вишукану жіночу модель з яскравим декором. Модні тренді диктують не просто вписувати бомбер в образ стилю кежуал, а навчитись комбінувати такий одяг з сукнями, діловими та навіть романтичними аутфітами.

  2. Дута куртка. Так, цей верхній одяг вже не перший сезон займає перші рядки трендів. Така куртка не лише практична, функціональна та добре захищає від осінньої прохолоди, вона також прекрасно гармоніює з більшістю трендових луків. Головне що потрібно пам’ятати, це те, що дута куртка має бути на розмір або декілька розмірів більшою, оскільки оверсайз все ще в моді.

  3. Шкіряна куртка. Брутальні косухи, коротенькі курточки прямого крою та видовжені тренчі вже давно завоювали серця представниць прекрасної статі та стали майже класикою. Цього року така куртка може бути прикрашена будь-яким декором, виготовлена з фактурної чи м’якої шкіра и та мати незвичну блискавку чи запах. Однак незмінна лише одна вимога – осінь 2018 вимагає матових та стриманих кольорів, на відміну від минулого сезону. Також звертайте увагу на те, що комірець-стійка вже вийшов з моди і йому на заміну дизайнері пропонують невеликі чи навпаки об’ємні відкладні комірці. Якщо хочете оновити гардероб та образ новенькою шкіряною курточку – купити одяг в Інтернеті можна в магазині bolf.ua.

  4. Декор заклепками. Стилістика glam rock диктує, що цієї осені панянки, аби мати стильний та зухвалий вигляд, мають обирати куртки декоровані великою кількістю заклепок. Аби не виглядати занадто шаблонно, радимо спробувати комбінувати таку куртку з ніжними сукнями чи навіть офісним стилем.

  5. Колір хакі. Стиль мілітарі в жіночому виконанні виглядає досить цікаво і в той же час екстравагантно. Цього року такі нотки зустрічаються не лише серед бавовняних тренчів та курток-парок, а й серед трикотажних, замшевих та атласних курток й бомберів. Дуже цікаво у поєднанні с таким верхнім одягом виглядатиме спідниця та блузка в сірих чи чорно-білих кольорах.

Що стосується хутра, то на відміну від минулого сезону, куртки зі штучного хутра вже не в моді. Натомість стрімко збільшується популярність курток з овчиною на комірі чи в капюшоні.

Интересные новости: