Путешествия 

Готель «Козацький Стан»

Готель «Козацький Стан» — це не тільки комфортабельні номери, але й широкий вибір розважальних майданчиків для наших гостей. Ви можете відвідати ресторан та побувати на території з будиночками для гостей. Також відвідувачі нашого готелю можуть скористатися конференц-залом, де проводяться різноманітні тренінги та семінари.

Ви гарантовано проведете чудово час в нашому комплексі, тому що ми попіклувались про всі ваші потреби: красиві альтанки, літня тераса, смачна кухня та ввічливий обслуговуючий персонал. Також ви можете провести спеціальні заходи:

  • Ювілеї, весілля, дні народження.
  • Корпоративи, презентації, ділові зустрічі.
  • Романтичні побачення молодих та людей старшого віку.
  • Сімейний уїк-енд, відпочинок для гурманів.

Номера у готелі зроблені за сучасним інтер’єром та комфортним розташуванням. Тому запланувавши будь-який захід, ви можете бути впевненим, що вам ніхто не буде заважати й ваші гості залишаться задоволеними.

Крім комфортабельного номера, наші гості можуть скористатися додатковими послугами:

  • Відпочити у СПА-салоні.
  • Замовити їжу та напої у свій номер.
  • Скористатися міні-баром, Wi-Fi-зв’язком, кондиціонером, тощо.
  • Замовити особисте меню харчування (дитяче або дієтичне).

У нашому готелі ви зможете приємно та цікаво провести час з коханою людиною або з друзями. Ми попіклуємося про ваших дітей, у той час як ви будете приймати оздоровчі або СПА-процедури. У нас є обладнанні дитячі майданчики, які сподобаються вашим діткам.

«Козацький Стан» спеціалізований готель у Києві

Бізнесмени та ділові персони можуть скористатися послугами нашого конференц залу для проведення особливих бізнес заходів. Це можуть бути навчальні заходи, презентації, тренінги або семінари. У наявності є різні конференц-зали, які обладнанні сучасним обладнанням. Для учасників заходу ми можемо запропонувати харчування та каву. Організаторам пропонується скористатися рестораном для проведення банкету наприкінці заходу.

Додатково ви можете забронювати номер у Києві, якщо особливий захід буде проводитися на протязі декілька днів.

Правила бронювання номеру у готелі

Замовити номер у готелі можна двома способами: особисто подзвонивши до нашого оператора або залишивши на сайті онлайн-заявку. Ціни на номер у готелі «Козацький Стан» залежать від кількості людей, які будуть проживати у номері, а також від тривалості проживання. Ви можете вигідно заощадити, якщо скористуєтесь акційними пропозиціями.

Додатково, якщо ви знімаєте номер у нашому готелі, ми пропонуємо скористатися зручною послугою трансферу, щоб не хвилюватися за паркування особистого автомобіля та не витрачати гроші на таксі.

Интересные новости: