Полезное 

Красива сукня — мрія маленької принцеси

Дівчатка вже майже з пелюшок демонструють свою любов до красивого одягу. Вже через 10-12 місяців після народження любуються собою перед дзеркалом, приблизно з півторарічного віку охоче приміряють мамині наряди, згодом самі вибирають, що вдягнути, а тоді й хочуть, аби батьки прислухались до їхньої думки й потішили їх сукнею мрії. А тому одяг для дівчинки купити – не завжди просте завдання. У вашої принцеси можуть бути свої особливі вподобання. Звідки ж у маленьких дівчаток така пристрасть до суконь та спідничок? Як потішити донечку та не помилитись з вибором, купуючи дитячі речі?

Натхненні прикладами

«Це в нас у крові з народження – бажання чудово виглядати, гарно вдягатись», — скаже не одна вже доросла леді. Тим не менше, з раннього дитинства ми бачимо чимало прикладів, які створюють в нашій уяві ідеальний образ принцеси. Лиш згадайте цілий список казок («Попелюшка», «Спляча красуня», «Дюймовочка»), мультфільмів, героїні яких завжди вдягають вишукані красиві плаття. А як же милуються дівчатка нареченими у білосніжних пишних сукнях! Крім того, улюблені сучасні ляльки Barbie, Steffi теж завжди виглядають стильно. А тому й не дивно, що в оточенні стількох прикладів дівчатка хочуть носити сукні, бути красивими та незрівнянними. Тим паче, асортимент дитячих сукенок настільки багатий, що можна обрати як більш повсякденні моделі, аби тішитися чудовому образу щодня, так і святкові елегантні варіанти. При нагоді потіште своїх маленьких принцес стильним сукнями: так ви добавите дівчинці впевненості в собі, допоможете розвинути естетичний смак.

На що звернути увагу, вибираючи сукню для дівчинки?

До дитячих речей значно більше вимог, ніж для дорослих. А відтак, щоб вдало купити дитячий одяг, вибрати сукню, слід звернути увагу на кілька критеріїв.

  • Фасон. Наскільки б красивим не було плаття, воно має бути зручним. Тому не варто купляти маленьким модницям надто вузькі речі, які сковують рухи. Як правило, елегантно та святково виглядають стримані сукні з болеро.
  • Зручність. Цей пункт логічно продовжує попередній. Одяг не повинен заважати дитині стрибати, бігати, активно гратись. Зверніть увагу на довжину та пишність сукні, декорації та прикраси, які можуть заважати.
  • Натуральність. Звісно, що найбільш безпечними та приємними є натуральні тканини. Так шкіра вашої красуні не подразнюватиметься, краще дихатиме.
  • Колір та якість фарбування. Вибирайте речі тих відтінків, які найбільше пасують вашій донечці, подобаються їй. Проте рекомендовано уникати надто яскравих кольорів, бо для такого одягу використали чимало фарби, яка не завжди є безпечною. Звісно, якщо ви впевнені у виробнику та знаєте, що для речей використовували стійкі гіпоалергенні фарби, тоді яскраві забарвлення – не табу.
  • Бренд, фірма. Якщо ви обираєте речі відомих європейських брендів, тоді можете бути впевненими в їхній якості. Такий дитячий одяг здебільшого виготовлений з натуральних тканин, пошиття якісне, а фасон і сам дизайн – стильний та модний. Ці сукні не бояться випробувань, які можуть влаштувати їм чарівні леді.

Розглядаючи різні варіанти, не забудьте прислухатись до своєї донечки. Дозвольте і їй висловлювати свою думку, вибирати. Так ви не лише потішите дитину, а й покажете, що її думка є важливою, ви уважні до її побажань. А як бонус – подаруєте своїй принцесі впевненість та навчите одягатись стильно.

Интересные новости: