Полезное 

Як вибрати чоловічий ремінь

На жаль, в розпорядженні чоловіків трохи аксесуарів, які здатні внести деяку різноманітність в повсякденний образ. Чоловіча мода набагато консервативно, тому представникам сильної статі не потрібно часто міняти гардероб. 

Цей факт змушує їх ретельніше ставитися до вибору речі. Деякі можуть проносити один і той же ремінь 15 років, а інші мають цілу колекцію ременів різних стилів і забарвлень. Так як же не помилитися з вибором і купити чоловічий ремінь klamra.com.ua/leather_belts/, з яким ви будете нерозлучні кілька років? 

ВИДИ ЧОЛОВІЧИХ РЕМЕНІВ 

Якщо не вдаватися в подробиці, то існує всього два основні стилі одягу класичний і стиль кежуал. І ремінь в цьому не виняток. Чим же вони відрізняються? Для того щоб це з’ясувати, необхідно зрозуміти один принцип всі класичні речі мають строгі форми, крій, стримані кольори і невелика кількість деталей. Стиль casual, або неформальний стиль, здатний відобразити вашу індивідуальність, а значить, має на увазі незвичайну форму, матеріал і сміливі забарвлення. 

Класичний чоловічий ремінь 

Ширина: вже, ніж повсякденний, неформальний ремінь. 
Колір: коричневий або чорний. 
Матеріал: шкіра або штучна шкіра. 
Пряжка: сріблястого, іноді золотистого або мідного кольору. Повинна бути невеликого розміру і прямокутної форми. 
Повсякденний чоловічий ремінь 

Тут обмеження існують хіба що в вашої фантазії або смаку. Ремінь може бути плетеним, тканинним, у вигляді мотузки або з незвичайним принтом. 

ЯК ПІДІБРАТИ ЧОЛОВІЧИЙ РЕМІНЬ 
Будь-яке шкіряний виріб в першу чергу необхідно перевірити перед покупкою. Адже всім відомо правило про те, що чим якіснішебуде матеріал вироби, тим краще виглядає річ і тим довше термін її служби. 

Як вибрати шкіряний чоловічий ремінь? Просто проведіть нігтем по внутрішній стороні ременя. Якщо слід залишиться, значить, шкірам’яка і якісна. Стара і тверда шкіра такий тест не пройде не варто брати виріб з такого матеріалу. 

ЯК ВИЗНАЧИТИ РОЗМІР  РЕМЕНЯ?

Досить складно визначити розмір чоловічого ременя, особливо в тому випадку, якщо він вибирається в якості подарунка і, звичайно ж, без участі чоловіка.

Правильний орієнтир вам дадуть наступні поради:

Візьміть розмір талії джинсів, а потім збільште його на пару пунктів. Наприклад, якщо ви носите (або одержувач подарунка носить) 34 розмір, то ремінь слід вибирати 36-38 розміру. Врахуйте, що цей розмір обчислюється в дюймах, але знати його корисно, так як більшість хороших брендів, які виробляють ремені, американські.

У наших магазинах вам просто потрібно перевести дюйми в сантиметри за допомогою множення на 2,54. Так виходить, що 38-ий розмір — це близько 95 см.

Також вам потрібно не забути про довжину хвоста в застебнутому вигляді: для класичного варіанту — це приблизно на величину великого пальця, а для неформального допускається і велика довжина. Існує єдине правило в питанні про те, якої довжини має бути чоловічий ремінь: «хвіст» не повинен доходити до другої шлевки джинсів або штанів.

Интересные новости: