Полезное 

Як вибирати стільці і столи для кафе і барів

 

Вибирати стільці і столи для ресторанів потрібно ще на початковому етапі розробки дизайну приміщень. Всі матеріали і фурнітура повинні максимально підходити концепції закладу. Природно, для ресторанів підбирається меблі з ноткою вишуканості, а для барів та кафе — більш стримана і лаконічна.

Купуючи стільці для кафе і ресторанів на замовлення, заздалегідь вибирається фактура і колір тканини або ж шкіри. Серед моделей, заснованих на класичному стилі, можна вибрати столи і стільці, оформлені під старовину. Окреме місце в класифікації даного типу меблів займають вироби з лози, які виставляються на літніх терасах і майданчиках. Багато виробників виготовляють ту чи іншу модель меблів відразу в одному стилі: тобто барні стільці, зроблені під старовину можна замовити разом з барною стійкою в тому ж стилі. До них додаються і столи для кафе. Для стільців виготовляються спеціальні чохли, за якими дуже легко доглядати.

При виборі меблів для кафе і барів необхідно керуватися не тільки дизайном, але і габаритами приміщень. Чим менше приміщення, тим легші повинні бути моделі столів і стільців, що дозволить не нагромаджувати і без того стесненную атмосферу. Легкість і легкість надають інтер’єру стільці, наприклад, з ажурними спинками і світлих тонів. Багато стільці, призначені для кафе і ресторанів, мають металеву хромовану раму. Вона може також фарбуватися порошковою фарбою. Забарвлення і фактура даних предметів меблів повністю залежить від кольорів тих елементів, які переважають в декорі.

Легкі стільці з ноткою витонченості не повинні проводитися з дешевого пластику. Тільки якісні та привабливі моделі зможуть створити романтичну обстановку. Скінчено, масивні дерев’яні елементи в ресторані абсолютно недоречні. До довірчій бесіді повинен мати у своєму розпорядженні навіть стілець. Саме він може стати запорукою успішних переговорів за смачною їжею.

Затишок і домашню атмосферу приміщенню надає такий природний матеріал, як дерево. Зазвичай, дерев’яні елементи мають безліч відтінків, які можна чудово поєднувати в одній серії меблів для барів. Таке оформлення підійде тим кафе, де можна просто перекусити або зустрітися з діловим партнером за чашкою кави. Тим часом, зазначимо, що темні тони дерева для вузьких і маленьких приміщень абсолютно не підходять і створюють давить атмосферу. Для цього забарвлення більше підійдуть простір і високі стелі.

Интересные новости: