Беременность и дети 

Школа материнства Стукіт серця — проект створений мамою для мам

Школа материнства Стукіт серця — проект створений мамою для мам

Школа материнства Стукіт серця — це сучасний навчальний проект, який створила відома тернопільська мама, консультант з грудного вигодовування, Ліля Гавриляк. Навчальний курс заснований жінкою, яка має досвід щасливого материнства і готова поділитися своїми знаннями з іншими.

Материнство — це найбільш особливий досвід, який тільки може отримати жінка. Проте, поради “бувалих” подруг, мам і бабусь, “страшилки” з інтернету та багато інших застарілих стереотипів дуже часто перешкоджають майбутнім мамам насолоджуватися періодом очікування малюка і суттєво ускладнюють догляд за немовлятком.

Школа материнства Стукіт серця

Хоча цей час може бути направду чудовим і незабутнім. Якщо для усвідомленого, впевненого, сміливого та щасливого материнства Вам бракує лише дещицю перевіреної інформації — тоді запрошуємо Вас на наш курс.

Чим особливий запропонований курс і які його переваги?

Стукіт серця – онлайн школа для мами — це завжди актуальна та перевірена інформація, відповіді на запитання, які непокоять Вас у цей особливий період Вашого життя, лекції та консультації досвідчених спеціалістів та приємне спілкування у товаристві майбутніх мамусь. 20 відео-лекцій та 2 онлайн-вебінари, які доступні Вам у будь-який час, консультації та практичні поради професіоналів допоможуть Вам чудово почуватися під час вагітності та після народження малюка.

Курс, який пропонує сайт для майбутніх мам Стукіт серця, передбачає можливість навчатися вдома, у зручний час, разом із майбутнім батьком. Приєднавшись до нас Ви отримаєте 8 тижнів корисної інформації та практичних порад, дієвість яких перевірена засновницею та багатьма мамами, котрі вчилися з нами.

З нами працюють тільки найкращі фахівці: лікар акушер-гінеколог, лікар-психотерапевт, лікар педіатр-неонатолог, консультант з грудного вигодовування, сертифікований слінгоконсультант, інструктор з йоги, фітнесу та аеробіки.

З нами Ваша вагітність буде легкою та максимально приємною від 1-го і до останнього місяця, а Ваші пологи — природніми. Наші спеціалісти легко розвіють усі необґрунтовані страхи та стереотипи, котрі заважають жінкам народжувати природно та без ускладнень.

Ми забезпечимо Вам підтримку і після народження малюка. Консультанти із грудного вигодовування та слінгоносіння і кваліфіковані лікарі дадуть відповіді на усі запитання, які тільки можуть виникнути у мами новонародженого малюка та допоможуть сформувати свій, індивідуальний, усвідомлений та природній підхід до материнства, який дозволить жити активно та гармонійно, насолоджуючись кожним днем і усіма особливими моментами.

Джерело: stykit.com.ua

Интересные новости: